Onze gemeente

Op deze pagina kunt u meer lezen over de gemeente die wij (willen) zijn.

Het kerkzijn houdt volgens ons niet op bij het bijwonen van de Eredienst en het volgen van de sacramenten.

Als gemeente van God maak je allemaal deel uit van dezelfde kudde, waarin iedereen gehoord, gezien en gewaardeerd wordt. Dit is wat in onze gemeente centraal staat.

In onze gemeente heerst een open en losse sfeer. Zo worden onder het genot van een kopje koffie of thee na de kerkdienst overal gesprekken gevoerd. Hierdoor ontstaat er altijd een zeer gezellig rumoer van geluid! Gesprekjes kunnen over alledaagse dingen gaan, maar het is fijn te merken dat veel mensen ook uit oprechte interesse willen weten hoe het met je/u gaat.

De band met elkaar wordt ook versterkt door het ondernemen van verschillende activiteiten, waar het gezellig samen bezig zijn voorop staat. Het kan het bijwonen van een discussie- of filmavond zijn, maar ook een combinatie van een fietspuzzeltocht, spelletjes en een barbeque. En wat te denken van de kerstmarkt, waar veel gemeenteleden aan mee helpen en iedereen toch wel even komt kijken om de sfeer te proeven? Kortom, het gemeente-zijn houdt niet op bij de kerkdienst alleen.

We hopen dat u een beter beeld heeft gekregen van onze gemeente en dat u weet dat er voor u een plek zal zijn.