De vrouwencontactgroep

De vrouwencontactgroep komt ongeveer elke drie weken bij elkaar om een onderwerp te bespreken uit ons blad “In Gesprek” of een onderwerp wat zelf is gekozen.

Het nieuwe seizoen van vrouwencontact is weer begonnen op woensdag 6 september.

Misschien is het u nog niet opgevallen, maar de laatste tijd komen we in plaats van in de avond nu ‘s middags bij elkaar: eenmaal per drie weken om 14.30 uur. Misschien zijn er vrouwen voor wie dit een beter tijdstip is en nu wel een keertje willen komen kijken.

Onze vereniging is bijna negentig jaren oud en was oorspronkelijk alleen bedoeld voor de Gereformeerde vrouwen. Tegenwoordig hebben we leden met allerlei achtergronden en daar zijn we heel blij mee. Op die manier leren we van elkaar. Neem dus gerust een vriendin mee die geen lid van De Open Hof is. Zo worden we een veelkleurig boeket.

De onderwerpen zijn van deze tijd en kunnen zowel Bijbels als maatschappelijk zijn. Soms worden de onderwerpen door leden gemaakt, maar niemand is verplicht dit te doen. We bespreken bijvoorbeeld ook weleens een artikel uit een blad. Het seizoen wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd: dit jaar, met het thema ‘Aan tafel’, wel heel toepasselijk.

Meer inlichtingen bij Emmie Hilmert, tel. 06 -17 87 49 28