Vrouwencontactgroep komt weer bijeen

Het nieuwe seizoen van vrouwencontact begint weer op woensdag 6 september. Het onderwerp van deze middag wordt verzorgd door Elly van Es.

Graag als voorbereiding lezen uit ons blad “In Gesprek” Nr. 3, 2014-2015, “De zeven periodes van Mozes leven”. De traktatie wordt ook verzorgd door Elly en de notulen worden geschreven door Joke Lemson.

U bent van harte uitgenodigd om een middag vrijblijvend bij te wonen. We starten de middag om 14.30 uur maar vóór die tijd is er gelegenheid om koffie/ thee te drinken. Voor inlichtingen kunt u mij altijd bellen.

 

Emmie Hilmert, telefoon 06 17 87 49 28

 

De vrouwencontactgroep komt ongeveer elke drie weken bij elkaar om een onderwerp te bespreken uit ons blad “In Gesprek” of een onderwerp wat zelf is gekozen.

Misschien is het u nog niet opgevallen, maar de laatste tijd komen we in plaats van in de avond nu ‘s middags bij elkaar: eenmaal per drie weken om 14.30 uur. Misschien zijn er vrouwen voor wie dit een beter tijdstip is en nu wel een keertje willen komen kijken.

Onze vereniging is bijna negentig jaren oud en was oorspronkelijk alleen bedoeld voor de Gereformeerde vrouwen. Tegenwoordig hebben we leden met allerlei achtergronden en daar zijn we heel blij mee. Op die manier leren we van elkaar. Neem dus gerust een vriendin mee die geen lid van De Open Hof is. Zo worden we een veelkleurig boeket.

De onderwerpen zijn van deze tijd en kunnen zowel Bijbels als maatschappelijk zijn. Soms worden de onderwerpen door leden gemaakt, maar niemand is verplicht dit te doen. We bespreken bijvoorbeeld ook weleens een artikel uit een blad. Het seizoen wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd: dit jaar, met het thema ‘Aan tafel’, wel heel toepasselijk.

Er heerst een fijne sfeer met veel respect voor elkaar en voor een andere mening. Ben je een vrouw (sorry mannen) en lijkt het je wat, kom dan vrijblijvend eens kijken. De volgende bijeenkomsten zijn op 2 en 23 november.

Op verzoek van Ada en Joke gaan we het op 2 november hebben over Mozes: ‘Een staf om mee te gaan’, In Gesprek 2014/2015, november 2014.

Meer inlichtingen bij Emmie Hilmert, tel. 06 -17 87 49 28 of Adriana Rijkens, tel. 681 55 63