Startzondag op 15 september, met een start op 13 september

Het thema voor de startzondag is Als nieuw, Leven in het licht van Gods koninkrijk.

Het programma voor de start van het nieuwe seizoen hebben we onderverdeeld in twee dagen waarbij we van Oud naar Nieuw gaan.

We starten op vrijdag 13 september met een uitgebreid programma rondom Oud.

  • Van 15.00-17.00 uur is het Open Huis in de Hofkamer
  • Van 17.00-19.00 uur is er eten waar iedereen kan aansluiten. Er is een patatkraam, met voor iedereen een puntzak friet en een snack. De eigen bijdrage voor dit eten is 5 euro en het is fijn als u laat weten of u mee eet zodat we een indicatie hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten. Aanmelden voor de patatkraam kan bij Ellie van Es, ellievanes@hotmail.com of 06 10 61 63 43
  • Allemaal tegelijk eten gaat natuurlijk niet, maar u kunt ook gezellig Oud Hollandse spelletjes doen samen met de kinderen.
  • Van 19.00-ca 20.00 uur worden er films vertoond van De Open Hof door de jaren heen. Freek Slagman en Jos van Driel zullen dit verzorgen.

Op zondag 15 september gaan we dan verder met het thema Als nieuw

  • Ds. Antoinette zal voorgaan in deze dienst die zoals gebruikelijk start om 10.00 uur. Uiteraard is er ook kinderkerk.
  • Aansluitend drinken we met elkaar koffie met wat lekkers.
  • We vervolgen het programma (rond 11.30 uur) met een 4-tal workshops. Uit kunt zelf uw keuze maken, er is voor ieder wat wils.
  • Tijdens een kort orgelconcert met twee van onze organisten wordt de lunch klaargezet. Dat wordt weer een heerlijk buffet door onze eigen gemeenteleden, u dus, verzorgd. Natuurlijk zijn er tijdens de lunch nog een aantal verrassingen.
  • Het einde van het programma zal om ca. 14.00 uur zijn.

Wilt u delen van het programma meemaken dan kan dat natuurlijk ook.

Voor de lunch vragen wij of u een gerechtje wilt maken of kopen voor 6 personen. Hiervoor wordt de boom weer opgetuigd waarin briefjes hangen van de gerechtjes die gemaakt kunnen worden. U kunt natuurlijk ook iets kopen zoals krentenbollen, stukje brie. De boom zal in de hal staan op 1 en 8 september. U kunt zich ook aanmelden voor de lunch bij Adriana Rijkens, via een mail aan arijkens@caiway.net of 078 68 155 63

Aan de lunch zijn geen extra kosten verbonden, wel zullen er mandjes staan op 15 september voor een vrijwillige bijdrage voor deze dag.

Samenvattend:

A. Patat eten op vrijdag 13 september: aanmelden ellievanes@hotmail.com of 06 10 61 63 43

B. Deelnemen aan de lunch 15 september: aanmelden arijkens@caiway.net of 078 68 155 63

C. Een gerecht maken voor de lunch 15 september: kaartje uit boom halen (hal van de kerk) en gerecht op lijst noteren, zodat het lunchteam weet wat er meegebracht wordt.