Kerstmarkt 13 december

30-11-13

 

Vrijdag 13 december bent u van 15.00 tot 21.30 van harte uitgenodigd op de Kerstmarkt in De Open Hof. Desgewenst kunt u vervoer aanvragen bij David Scheele 681 30 27 of tijdens de markt het nummer van de kerk: 681 38 09.

De opbrengsten zijn voor ASAPE, het landbouwproject in Noord-Kameroen. Meer informatie over dit project is te vinden op de volgende website.

 

Workshops

U kunt voor € 10,– u aanmelden voor workshops. Het product dat u maakt wordt uw eigendom.

 

15.00 – 17.00: workshop sieraden maken onder leiding van Shiwa Hoek en drie andere leden van de edelsmeedclub van Geode. Maximaal 10 personen. Bent u eerder klaar, dan kan er een ander aanschuiven.

18.00 – 20.00: workshop sieraden maken onder leiding van Shiwa Hoek en drie andere leden van de edelsmeedclub van Geode. Maximaal 10 personen. Bent u eerder klaar, dan kan er een ander aanschuiven.

15.15 – 17.15: workshop schilderen onder leiding van Mariëtte Bloem. Maximaal 8 personen.

18.15 – 20.15: workshop schilderen onder leiding van Mariëtte Bloem. Maximaal 8 personen.

15.30 – 17.30: workshop kerststol of cup cake bakken onder leiding van Gerrit Rijkens en Eva van der Kruk. (10 personen)

18.30 – 20.30: workshop kerststol of cup cake bakken onder leiding van Gerrit Rijkens en Eva van der Kruk.(10 personen)

 

Wilt u zeker van een plaats zijn dan kunt u zich opgeven bij  davidscheele.hia@tele2.nl

In De Brug 27 november staan alle activiteiten op blad 27 helder vermeld, attendeer er uw buren op en neem ze mee!

 

Lotenverkoop

De lotenverkopers zijn Tom Klein; Talitha Irene Roodenburg; Dimitri van Turenhout en Justin van de Ven. U kent de regel: voor  10,– krijgt u een fles wijn als u niet in de prijzen valt.

De prijzen worden beschikbaar gesteld door: Palm Party House, de Theetuin in Rijsoord; slager Boon, De Heeren van Ambacht, rijwielhandel Oosthoek, Bakkerij Voordijk, Fysiotherapie Ambacht; De Kleyne Regentesse; Jewelstore Calkhoven; Slijterij & Wijnhandel Leoverhagen; Nel Home Decorations; Gigo De Schoof; De Schoonrijdersclub in Dordrecht.

 

De stands asapekameroenwerkenmeteenezel

De bloemen en vooral de deskundig gemaakte kerststukjes zijn ondertussen zeer gewild maar we blijven met een redelijke prijs werken. Om aan de vraag te voldoen is er nu een dagdeel extra gewerkt door de dames. Verder zijn er stands met sieraden, boeken – gesorteerde oude boeken maar ook een stand van Boeketcetera, snoep van De Kleyne Regentesse, ZWO producten enz.

 

Eten en Muziek.

Het avondeten kunt u rustig over slaan; soep, worst, croquet, drinken en gebak is ruimschoots aanwezig. Organiseer hier uw high tea en geniet van Afrikaanse muziek.

 

Kinderactiviteiten.

De Zwijndrechtse dames Louise Wassenaar en Louisa Kroon nemen ook nu het voortouw bij de kinderactiviteiten.

 

Namens de taakgroep ZWO,

David Scheele