Kinderclub groep 1 tot en met 8

06-09-14


Beste allemaal,

Wellicht hebben jullie het al gemerkt en of gemist maar er is al enige tijd geen club geweest. Wij, Nienke, Marleen en Sofie hebben hard nagedacht over hoe het komende seizoen de club vorm te geven. De wens is uitgesproken dit mogelijk te combineren met een klein onderdeel  catechisatie. Hoe wij dit gaan invullen, daar zijn we nog hard over aan het nadenken. Hierbij wordt gedacht aan bijvoorbeeld een interview met de dominee of een uitleg van een Bijbelverhaal en/of uitleg van de doop. Komend seizoen hebben wij een mooie aanvulling van begeleiding. Agnes Vlasblom, Esther Roodenburg en Jasja van der Voorden gaan ons vergezellen.

 

kinderen-spelen-springtou 4a43924980bf1-pHet programma ziet er als volgt uit:
•    10 oktober 2014, thema dankdag, brooddoos  versieren
•    16 januari 2015, SAMEN, nieuwjaarsreceptie 65+ en opa’s en oma’s van kinderen
•    20 maart 2015, Interview Dominee en spelletjesmiddag, ‘met samenwerken kom je verder!!!’
•    29 mei 2015, bloemschikken voor in de kerk

Net als afgelopen jaren begint de club om 16.00 uur. We starten met wat drinken en wat lekkers en na de activiteit gezellig met elkaar eten. Gezien de kosten de afgelopen seizoenen zijn wij helaas genoodzaakt het komend seizoen aan iedereen een bijdrage te vragen per kind van € 2,50 per clubmiddag. Wij verwachten dat u hier geen bezwaar tegen heeft.

 

Noteer de data alvast in uw agenda en vergeet niet minimaal een week van te voren uw kind aan te melden via clubdeopenhof@outlook.com