Op bezoek! Of mee-eten?

11-03-14

 

 family eating

Als nieuwe predikant wil ik graag gemeenteleden leren kennen. Ik moet zeggen dat ik al een heel aantal heb mogen ontmoeten, maar voor een iets diepere kennismaking zou ik graag eens langs komen bij mensen thuis of ergens afspreken. Het is de bedoeling dat ik mij vooral ga richten op de jongeren en de tussengeneratie (mensen tussen ongeveer 25 en 50 jaar).

 

 

 

Ik zal aan de slag gaan om afspraken te maken. Het kan dus zijn dat je een telefoontje van me krijgen met de vraag of ik een keer mag komen kennismaken. Maar mocht het nu zo zijn dat je mij graag op kortere termijn wil spreken, dan kun je me gerust bellen voor een afspraak!

 

 

En dan nog iets: op maandag werk ik overdag en ’s avonds in de Open hof en blijf dan over in Hendrik-Ido-Ambacht. Een magnetronmaaltijd in mijn eentje smaakt ook wel goed, maar samen eten vind ik ook heel gezellig! Het klinkt misschien wat brutaal, maar misschien zijn er mensen die nog ruimte aan tafel hebben en mij wel eens aan tafel willen uitnodigen om elkaar onder het eten te leren kennen. Ik zou dat best leuk vinden….

 

Ik wacht af.

 

 

Hartelijke groet, ds. Mariska Kloppenburg