Open Hof + Open keuken = Pannenkoek

Er is de afgelopen tijd hard gewerkt in De Open Hof. Een nieuwe keuken is gerealiseerd, fijn dat we van die harde werkers hebben. Nu is het tijd om die keuken officieel in gebruik te gaan nemen. Zaterdag 7 oktober, van 17.00 tot 19.00 uur, worden pannenkoeken gebakken en u bent van harte uitgenodigd om te komen proeven en ook de keuken te bekijken.

Tegenwoordig worden veel kerkelijke activiteiten gecombineerd met een maaltijd, soms ook samen bereid. Dat kan nu ook in De Open Hof. Behalve gemeenteleden zijn ook buurtbewoners uitgenodigd. Er is bij bijna  500 adressen een flyer bezorgd met een overzicht van een aantal aansprekende activiteiten voor het komende seizoen en een bon voor een gratis pannenkoek.

We hopen op een goede opkomst van gemeenteleden. Zodoende kunnen buurtgenoten en gemeenteleden elkaar in De Open Hof ontmoeten en openen we de nieuwe keuken met het eten van een pannenkoek.

Dus bij uitstek een gelegenheid om te DELEN!

Als u nu al weet dat u er bij wil zijn, geef dit dan door aan Jacqueline Meijer, dat maakt het inkopen een stuk makkelijker.

meijer.jacqueline@gmail.com of tel.nr. 078-6194959