Startzondag – Als nieuw!

Welke betekenissen kun je geven aan deze twee woorden: ‘Als Nieuw’? Wij hebben er al een avond over gebrainstormd en dat gaf inspirerende ideeën. Als nieuw, leven in het licht van Gods koninkrijk, is het thema van de PKN waar ook wij het komend jaar mee aan de slag gaan. De aftrap is zoals gebruikelijk op de startzondag, dit jaar op 15 september. Zet u hem vast in de agenda? In augustus zullen we verder ingaan op het programma van deze dag.

Maar voor we ons als nieuw voelen geven we ook aan ‘oud’ aandacht.

Vrijdag 13 september ontmoeten we elkaar in de Hofkamer als vanouds. We eten een hapje en daarna is er nog een filmprogramma uit de oude doos. Voor nu wensen we iedereen een mooie zomer toe.

De startzondaggroep

Voor de startzondag…

zijn we op zoek naar linten, corsages, kunst/strobloemetjes, bijzondere knopen/kralen of (oude) dunne sjaaltjes. Misschien heeft u nog wat van deze spullen voor ons in de kast liggen? Wij zouden er blij mee zijn! In de hal van de kerk staat een doos waar u het in kwijt kunt. Wilt u spullen, als we ze niet gebruiken, terug hebben, dan graag de spullen samen met uw naam en telefoonnummer in één zak in de doos doen.

Anja van der Weijde