Creatieve steun gezocht voor Kerststukjes maken

De laatste 2 jaar is de toeloop steeds groter geworden naar de Kerstmarkt en de meer dan 100-120 kerststukjes raken steeds sneller uitverkocht.

We hebben ons daarom ten doel gesteld om een nog grotere voorraad kerststukjes te maken en aan te bieden.Kerststuk

De kerststukjes worden door vrijwilligers gemaakt in het Jeugdhonk in de Open Hof. We doen hierbij een beroep op vrijwilligers, verbonden met de kerk en ook van buiten de kerk om mee te werken om bloemstukjes te maken. Schroom niet te kom en en neem vrienden of familie leden mee. U zult niet de eerste “van buitenaf” zijn die vanwege de goede sfeer volgend jaar terug komt.

Leny Stehouwer begeleidt dit onderdeel. Er wordt gezorgd voor een grote variëteit aan snij groen, siertakken, bloemen, potten, vazen en schalen en diverse decoratie materialen in diverse kleuren, typisch voor de kerst en wintermaanden. Het is een feest om met deze materialen kerststukjes te maken.

De kerststukje worden dit jaar gemaakt op de dinsdag 8 december ’s middags 14.00 – 17.00 uur en donderdag 10 december ’s middags 14.00 – 17.00 uur en/of ’s avonds 19.00 – 21.00 uur. . Koffie en/of thee wordt verzorgd. Het is wel prettig als u zelf een tang of ander werkmateriaal mee kunt nemen. U kunt zich aanmelden bij davidscheele.hia@tele2.nl.

Een aantal gemotiveerde dames en enkele heren maken reeds jaarlijks de kerststukjes. Bezoekers verbazen zich over de sierlijke kerststukjes die voor redelijke prijzen in diverse prijsklassen beschikbaar zijn. Op de Kerstmarkt kunt u ook planten zoals kerststerren en azalea’s kopen. Er is bovendien een groot aanbod van verse bloemen.