De website blijft groeien

08-03-14laatste nieuws

 

Woensdag 26 februari hebben de leden van de werkgroep Website De Open Hof een vergadering gehad. Ten eerste bedankt voor alle input die we van verschillende mensen hebben gehad, we hebben er veel aan gehad. Er zijn flink wat onderwerpen besproken die verbeterd konden worden aan de site. Sommige daarvan zijn gelijk aangepast en dus al bij het moment van schrijven te bewonderen. Ik heb het dan bijvoorbeeld over een andere kleurstelling van de site, het dominante groen heeft nu plaatsgemaakt voor een zachtere kleur. Bovendien zijn de titels wat meer in het oog springend en is er hier en daar wat meer ‘PKN-oranje’ te zien.

 

Ook de homepagina van de site is een stuk dynamischer. U kunt nu de laatste drie nieuwsartikelen zien, een deel van de agenda is geplaatst en met de zoekfunctie is het nu een stuk makkelijker om dingen te vinden op de site. Ook zijn er nu verschillende foto’s op de voorpagina die om de zoveel tijd wisselen. Verder willen we ook nog zorgen dat u gemakkelijk kun meeluisteren naar de dienst en het Twitter-account van Ds. Mariska Kloppenburg koppelen aan de site.

 

Een andere verandering is dat er nu een jeugdpagina is met alle informatie over de jeugd van onze kerk. Ook zijn er nog wel een paar veranderingen doorgevoerd, maar ik wil u aanmoedigen die zelf te ontdekken.
Ook hebben we het erover gehad om met behulp van Facebook een pagina aan te maken om interactief te kunnen zijn met de gemeente. Op deze manier zou het mogelijk zijn om in discussie te gaan met de gemeente over bijvoorbeeld geloofskwesties. Voorlopig is dit idee in de ijskast gezet omdat we ons eerst willen concentreren op de site.

 

Verder is het leuk om te melden dat in de maand februari  707 bezoekers zijn geweest op de site, waarvan 416 verschillende mensen. Een getal waar wij zeer blij mee zijn en u voor willen bedanken!

Mocht u nog ideeën of opmerkingen hebben kunt u deze altijd sturen naar webredactie@deopenhof-hia.nl. We waarderen dat altijd.

 

Namens de werkgroep Website De Open Hof,

Marco de Gier