Het laatste nieuws uit de gemeente

13-11-2013

 

Welkom! Leuk dat u een kijkje neemt op deze website en dan met name op deze pagina. Vanaf dit moment zullen we proberen u op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van onze kerk. Het komt vaak voor dat interessante berichten vanuit onze kerk net te laat worden aangeleverd bij de redactie van de kerkbode. Consequentie is dan eigenlijk dat u het dan pas zes weken later leest in de kerkbode dan dat het stuk is ingeleverd. Maar eigenlijk leest u alle kopij dat ingeleverd wordt twee tot zes weken later. Nou is dat op zich zelf niet eens zo heel erg en voor de hele urgente berichtgeving mag de nieuwsbrief ook gebruikt worden.

 

Echter zou het ook leuk zijn als het nieuws wat sneller naar u toe zou kunnen komen. Daar is deze website natuurlijk uitermate geschikt voor! Onder dit kopje ‘Laatste Nieuws’ proberen Lars en ik u te voorzien van het allerlaatste nieuws binnen onze kerk. Zo blijft u up-to-date als u deze pagina regelmatig bezoekt.

 

Echter kunnen we dit niet zonder u. Zonder berichten om te plaatsen kunnen we deze pagina niet vullen. Als u wilt dat we uw stukje over een gebeurtenis binnen de gemeente plaatsen, dan kunt dit sturen naar webredactie@deopenhof-hia.nl, of met een vermelding naar kerkbode.de.open.hof@gmail.com. Het is uiteraard ook een mogelijkheid om uw bericht op de site én in de kerkbode te laten verschijnen. Zo is het bericht snel toegankelijk door de website en ook breed toegankelijk door de kerkbode.

 

Het bovenste bericht op deze pagina is altijd het meest recente nieuws en er zullen maximaal vijf artikelen te zien zijn. Als er meer berichten zijn kunt u onderaan deze pagina doorklikken op de nummertjes naar een pagina met ouder nieuws. Heeft u ideeën of suggesties, dan bent u van harte uitgenodigd om dit naar ons te mailen via de bovenstaande e-mailadressen. We hopen dat deze pagina een succes wordt en rijk gevuld gaat zijn vanaf nu.

 

Namens de webredactie,

Marco de Gier
Lars van IJzendoorn