Kerstmarkt in De Open Hof, 15 december 2023

Het is, mede door de corona-epidemie, al weer vier jaar geleden dat de laatste kerstmarkt is gehouden in De Open Hof. Leden van het cluster Kerk in de wereld en van het cluster Gasvrijheid hebben zich beraden of het mogelijk is een kerstmarkt te organiseren in 2023. De conclusie is dat we dat gaan doen. Nu is er in vier jaar veel veranderd, al was het maar dat we allemaal vier jaar ouder zijn geworden. Dus zal ook de kerstmarkt anders zijn dan in het verleden. Wat zeker blijft is de verkoop van kerststukjes en de mogelijkheid  een drankje en hapje te nuttigen, over de verdere activiteiten op de kerstmarkt gaan we nog met elkaar in gesprek. Wel is de datum van de kerstmarkt al vastgelegd: 15 december 2023. Zet u die datum maar vast in uw agenda.

Uiteraard kunnen we alle hulp gebruiken bij het maken van de kerststukjes, dat zal in de dagen voor 15 december gaan plaatsvinden in De Open Hof. Als u daaraan wilt meewerken kunt u zich nu al melden bij Leny Stehouwer.

We hopen dat u weer massaal de kerstmarkt bezoekt en gebruik maakt van de gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. De opbrengst van de kerstmarkt gaat ook dit jaar weer naar het ZWO-project in Moldavië.

Namens de kerstmarktcommissie:

Bert Berkhout telefoon, 681 79 44