Kerstmarkt

Vrijdag 9 december van 14.30 uur tot 21.00 uur bent u weer van harte welkom in De Open Hof, Dit jaar is de  opbrengst van de kerstmarkt) bestemd voor het thema project “Versterk de Kerk”. Met dit project worden 3 projecten ondersteund; in Noord Kameroen het Asape project, in Guatemala worden bevlogen medewerkers van een christelijke organisatie ondersteund om de positie van vrouwen in hun gemeenschap te versterken en een organisatie in Bangladesh die zich inzet voor christenen met een oorspronkelijk islamitische achtergrond.

We hebben weer een gevarieerd programma;

  • Vele kerststukjes
  • Bloemen en planten
  • Boeken markt
  • Kraampjes met o.a. sieraden en accessoires, biologische streekproducten, nieuwe boeken, persoonlijke verzorgingsproducten, fruit en diverse soorten kaarsen en houders.
  • Er zijn activiteiten voor de kinderen;
  • Muziek van het projectkoor van 19.00 uur tot 20.15 uur.
  • Een loterij met mooie prijzen, de trekking begint om 20.30 uur.
  • Eten en drinken.
  • Diverse creatieve activiteiten.

 

Kerststollen

Gerrit Rijkens gaat weer kerststollen bakken. De lekkere geur zal de kerk weer vullen. U mag hieraan meedoen. Meldt u aan bij Gerrit vooraf of op de dag zelf.

 

Bestel uw kerststol op tijd

U kunt voor het goede doel kerststollen bestellen die op basis van het recept van Gerrit Rijkens vooraf gebakken worden bij een bakkerij. De kerststol met eerste klas ingrediënten en amandelspijs weegt ca. 1 kg en kost € 12,–. Graag voor 5 december uw bestelling opgeven op een intekenlijst in de kerk of door een mail te sturen naar: gerrit.rijkens@xs4all.nl. Tijdens de kerstmarkt kunt u de bestelde kerststollen ophalen.

 

Eten en drinken

Geen zorgen om de maaltijd: in de kerk kunt u voor een redelijke prijs terecht voor smakelijke gerechten.

Erwtensoep zal er zijn volgens het alom gewaardeerde recept van onze koster. Koos van der Kruk gaat dit jaar wederom een heerlijke pompoen soep maken. Gerrit Rijkens maakt hierbij een brood van pompoenzadenmeel. Ook de frituurpan draait weer op volle toeren en belegde broodjes zijn aanwezig.

 

Diverse activiteiten

Voor jong en oud  zijn er diverse bekende en nieuwe activiteiten. Creatieve activiteiten zullen er zijn in de vorm van winter/kerst decoraties die gemaakt kunnen, kaarsen en kaarsenhouders maken, kaarten schilderen, en nog veel meer.

Er is een ruime keuze aan gesorteerde tweedehands boeken maar ook nieuwe boeken van Boeketcetera.

Dit jaar wordt er een stand ingericht voor de verkoop van kaarsen, gedecoreerde waxine lichtjes en kaarsen standaards.

In diverse stands worden producten aangeboden zoals de projectwijn, heerlijk zuivelproducten van de Boerenlandwinkel Rijsoord, Banket van Ambachtse Bedrijven, Sieraden en verzorgingsproducten en nog veel meer.

 

Loterij
met de hoofdprijs – een rondvlucht over zuid west Nederland.

Er is weer een loterij met aantrekkelijke prijzen. De loten kosten 1 euro per lot.

Er zijn veel mooie prijzen beschikbaar gesteld door de sponsoren. In totaal wel 50 stuks met als hoofdprijs een rondvlucht over Zuidwest Nederland voor 2 personen.

Heeft u voor € 10,- loten gekocht, maar geen prijs in de loterij, dan heeft u recht op een fles projectwijn van uitstekende kwaliteit.

Op de website zullen wij de loterijprijzen met daarbij de sponsoren vermelden.

De loten kunnen in de voorverkoop worden gekocht en op de kerstmarkt zelf.

Voorverkoopadressen zijn:

Jaap van Beek        0644968401           vanbeek31@kpnmail.nl

Emmy Hilmert         0617874928           ehilmert@gmail.com

David Scheele        6813027                 davidscheele.hia@tele2.nl

 

De trekking van de winnende loten vindt plaats om 20.30 uur.

Steun het project en koop loten!

 

Wij rekenen weer op een gezellige kerstmarkt en uw komst!

 

prijzen-loterij kerstmarkt-2016