Open Huis in De Hofkamer

Sinds afgelopen zomer is er eens per maand op vrijdagmiddag gelegenheid  om in De Open Hof De Hofkamer binnen te lopen voor een praatje, kop koffie, thee of fris of een gezelschapsspel. Vele mensen van alle leeftijden maken daar gebruik van, iedere keer is het gezellig druk.

Vrijdagmiddag 11 november was er tevens de mogelijkheid om aan het eind van de middag met elkaar te eten. Voor de mensen die e.e.a. maandelijks organiseren, een extra uitdaging om voor ongeveer 40 mensen iets lekkers te maken. En dat is gelukt! Om een uur of vijf werden de “gasten” verzocht even naar een andere zaal te gaan waar onder leiding van Dick Brouwer en Jan van Es twee liederen werden ingestudeerd, één voor de maaltijd en één na afloop. In de tussentijd werden de tafels gedekt en in een gezellige setting neergezet. Om een uur of zes nam iedereen plaats en werd de soep aan tafel geserveerd. Daarna was het tijd voor een koud buffet wat stond uitgestald in de Ambacht Kamer. En wat waren er allemaal heerlijke salades klaargemaakt!

Zelf heb ik genoten van een mooie middag, fijne gesprekken en heerlijk eten. Complimenten en dank voor alle mensen die mee hebben geholpen deze middag te organiseren en het tot een succes hebben gemaakt. Het smaakt naar meer.

Het volgende Open Huis is op 9 december.

Elly Benschop