STARTZONDAG 17 September 2023 – Ga mee!

Op zondag 17 september willen we als gemeente een start maken met de activiteiten die onze Open Hof aanbiedt en dat zijn er vele!

Het thema van deze startzondag is: Ga mee!

Samen getuigen van geloof, hoop en liefde en dit in vele talen en culturen. Elkaar de hand reiken, samen op weg!

Om met elkaar een goede start te maken, zullen er op deze zondag, behalve een mooie en feestelijke dienst, ook diverse workshops en andere activiteiten zijn.

Hiernaast willen we graag samen met u in de kerk lunchen. Hiervoor kunt u zich opgeven door uw naam te zetten op de intekenlijst in de kerk, of zich aan te melden bij

Jacqueline Meijer: telefoon 619 49 59, meijer.jacqueline@gmail.com

En wat is er mooier om van die maaltijd een liefdesmaal te maken! Met liefde thuis iets bereiden, dit meenemen naar de kerk om er dan met elkaar van te genieten, dat verbindt toch! Hoe mooi kan dit zijn!

Om dit alles een beetje in goede banen te leiden, hebben we het volgende voor u in petto:

Een paar weken voor 17 september komt er een boom in de kerk te staan en wat voor een! Niet een boom met vruchten om te eten, maar een boom met kaartjes eraan waar iets op staat, iets wat je kunt eten met elkaar.

Dus, vindt u het leuk om bijvoorbeeld een pasta-, aardappel-, of fruitsalade te maken voor ongeveer tien personen, haal dan het kaartje met dit gerecht van de boom, zet even je naam op de lijst die naast de boom ligt, laat je creativiteit op het gerecht los en breng het zondag 17 september kant en klaar mee naar de kerk. Alles wordt dan in de keuken naast De Hofkamer netjes uitgestald.

Maar behalve salades, mag u bijvoorbeeld ook kleine krentenbolletjes, eierkoekjes, balletjes gehakt of wat snoepgoed voor de kinderen meenemen. Ook deze dingen staan op de kaartjes, kijk wat de boom voor u in petto heeft!

We zouden het heel erg fijn vinden als er in de week vóór de 17e niets meer in de boom hangt dan alleen maar liefde!

 

Ga mee! Doe mee, om deze dag met elkaar te vieren met Geloof, Hoop en Liefde.

 

Met een vriendelijke groet van Jacqueline, Lida en Adriana