Veertigdagentijdkalenders bestellen

Dit jaar geen veertig dagen lang een bericht vanuit onze eigen gemeente. Maar wel andere mogelijkheden om in de veertigdagentijd inspiratie op te doen. Hierbij twee kalenders, die u zelf digitaal aan kunt vragen. Mocht dit problemen geven, vraag een medegemeentelid u te helpen.

Alles komt goed?!

De Petrus-veertigdagentijdkalender 2022 daagt je uit tot bezinning in de veertig dagen op weg naar Pasen. ‘Alles komt goed?!’ is het thema van deze kalender. Voor veel mensen is dat misschien moeilijk te geloven. Tegelijk zijn het woorden van hoop: God belooft ons een nieuwe wereld zonder pijn en verdriet, een toekomst die van Hem is. Hij vraagt ons daar nu al iets van te laten zien, in het geloof dat alles goedkomt.

Via deze link aan te vragen: Petrus-veertigdagentijdkalender 2022

 

Onderweg naar Pasen

De nieuwe veertigdagenkalender van Tearfund ligt voor je klaar. Deze handige scheurkalender helpt je om bewust toe te leven naar Pasen.

De kalender staat boordevol overdenkingen uit de Bijbel van o.a. Jurjen ten Brinke, Mirjam van der Vegt en Otto de Bruijne. Met daarnaast inspirerende verhalen van Timzingt, gedichten van Rikkert Zuiderveld, en vragen en opdrachten die helpen om met Jezus onderweg te gaan. En dan is er ook nog eens een leuke extra: Heb je kinderen in de basisschoolleeftijd? Download bij de kalender dan kosteloos de digitale paaskalender voor kinderen.

Via onderstaande link aan te vragen. https://www.tearfund.nl/doe-ook-mee/ik-wil/veertigdagenkalender-2022

 

De commissie Vorming en Toerusting hoopt dat u zo bewust toe kunt leven naar Pasen.

 

Namens de commissie Vorming en Toerusting, Jacqueline Meijer