Vrijdagavond 10 maart a.s. 20.00 uur – benefietconcert t.b.v. aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië

Gezien de enorme omvang van de aardbeving in Turkije en Syrië, voelen wij als koren de behoefte om, met uw hulp, geld in te zamelen voor de slachtoffers van deze ramp.

We kunnen hiervoor geen betere manier bedenken dan door het organiseren van een mooie concertavond. Tijdens deze avond, vol met koorzang en instrumentale intermezzo’s, wordt een collecte gehouden. Zo kunt u uw vrijwillige bijdrage leveren aan dit goede en noodzakelijke doel.

We nodigen iedereen, die van een mooie concertavond wil genieten en een financiële bijdrage wil leveren, van harte uit om dit gratis toegankelijke concert bij te wonen.

Dit concert wordt georganiseerd door: Chr. Mannenkoor Excelsior, Vocaal Ensemble Embrace, Gospelkoor Jesslyn, Gemengd Koor Nova Voce en Selectiekoor Jounique.

Instrumentale medewerking wordt verleend door: Severin van Dijk, dwarsfluit, Laurence Fierens, piano en Edwin Vooijs, orgel.

De algehele leiding is in handen van Ilona van Grondelle – de Kievit. Het openingswoord wordt gesproken door ds. Antoinette van der Wel. Door alle muzikaal medewerkenden en de organisatie wordt belangeloos aan dit concert meegewerkt.

Het concert vindt plaats op vrijdagavond 10 maart in De Open Hof, Schildmanstraat 72a in Hendrik Ido Ambacht. De aanvang is 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Bij binnenkomst is er gelegenheid om koffie of thee te drinken. De opbrengst van de consumpties wordt eveneens ter beschikking gesteld aan dit doel. Voor verdere informatie:

Teus van Herk 06-30 83 83 64