We mogen weer naar de kerk

Op 18 januari j.l. ontving de PKN een advies van het Interkerkelijk Overleg in Overheidszaken (CIO). Op basis daarvan kwam het moderamen van de PKN met de volgende overwegingen en aanbevelingen:

  1. Het moderamen hoort en ziet de behoefte aan het fysiek houden van kerkdiensten en het gezamenlijk beleven van het geloof steeds verder toenemen en onderschrijft het belang hiervan.
  2. Ook de noodzaak voor het opstarten van andere gemeente-activiteiten wordt steeds sterker gevoeld.

Sinds zondag 23 januari is het mogelijk om maximaal 50 mensen aanwezig te laten zijn tijdens de kerkdienst

Daarom heeft de kerkenraad besloten dat ook in De Open Hof tijdens kerkdiensten weer gemeenteleden aanwezig kunnen zijn, maximaal 50 mensen of meer wanneer hiervoor op aanbeveling van de PKN ruimte wordt geboden.
Wel is het nodig dat u zich aanmeldt via aanmelden@deopenhof-hia.nl. vóór donderdagmiddag 17.00 uur. U kunt ook op vrijdagmorgen tussen 9.00 en 11.00 uur bellen naar 078-6813809.

U kunt uw gaven geven door overboeking op NL46INGB0000615530 of via de Givt-app.
Diensten zijn ook digitaal te volgen: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10156.

We zijn blij en dankbaar dat we weer kerkdiensten mogen bijwonen, al is het onder de inmiddels wel bekende voor-waarden: we houden anderhalve meter afstand, we blijven thuis bij klachten en we nemen onze jas mee de kerk in. We krijgen een plaats aangewezen en we zingen ‘ingetogen’.

Namens de kerkenraad, Peter Kooijman en Chris Meijer