Zangdienst zondag 2 februari

25-01-2014

 

Op zondag 2 februari 2014 wordt er weer een Koor-en SPoster koor-en samenzangamenzangdienst gehouden in De Open Hof. Ook deze zangdienst zal aanvangen om 17.00 uur. De kerk zal om 16.30 uur zijn geopend.

 

Medewerking wordt verleend door het Interkerkelijk gemengd koor “Les Chantres” uit Papendrecht o.l.v. Hans van Blijderveen. Dit koor zal begeleid worden door een eigen combo. De dirigent zal ,samen met het Combo, ook de samenzang op het orgel begeleiden. Ook nu staan op het programma bekende koorliederen en zal er ook ruimschoots gelegenheid zijn om samen te zingen zoals ‘Ere zij aan God de Vader, ‘Heer ik geef m’aan U volkomen’, ‘O denk aan het huis bij de Heer’, ‘Voorwaarts, Christenstrijders’ en nog enkele andere liederen die voorkomen in diverse liedbundels. De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van een beamer/dia presentatie. Ter bestrijding van de kosten zal bij het verlaten van de kerkzaal, gecollecteerd worden.

 

Mocht u deze keer niet aanwezig kunnen zijn, dan bent u van harte uitgenodigd om de volgende Koor -en Samenzangdienst bij te wonen. Die wordt gehouden op D.V. zondag 2 maart 2014, aanvang 17.00 uur. Het Christelijk Mannenkoor Prins Alexander uit Rotterdam o.l.v. Arjan van Breukhoven is hiervoor uitgenodigd. Het orgel zal worden bespeeld door Matthijs Breukhoven.

 

Namens de organisatie,

Ben Voerman tel: 078-681 75 83.

E-mail:  bjvoerman@planet.nl