Zangdienst zondag 2 maart

24-02-14

 

Muziek

Op zondag 2 maart 2014 wordt er weer een koor- en samenzang dienst gehouden in de kerk “De Open Hof “ gelegen aan de Schildmanstraat 72a, 3342 BS te Hendrik-Ido-Ambacht. Deze zangdienst begint, zoals gebruikelijk om 17.00 uur. Vanaf 16.30 uur is de kerk open.

 

 

Deze keer zal het Christelijk Mannenkoor “Prins Alexander“ uit Rotterdam zijn medewerking verlenen. Dit koor is opgericht op 20 oktober 1966 en heeft onder professionele leiding van dirigent Arjan Breukhoven en door inzet van de leden een grote bekendheid verkregen tot ver buiten de eigen regio. De koor en samenzang zal worden begeleid door de organist Matthijs Breukhoven. Op het programma staan deze keer o.a. de volgende koorwerken: ‘Er is een God die hoort’ van G.C. Stebbins, ‘Liefde’ in bewerking van Herman Riphagen, ‘Vol verwachting blijf ik uitzien’ van F. Léhar, Joh. De Heer, in een bewerking van Arjan Breukhoven, ‘Amazing Grace’ van John Newton en nog enkele andere liederen. Naast het luisteren is ruimschoots gelegenheid ook samen liederen te zingen die voorkomen in diverse bundels. De gehele dienst wordt ondersteund door een beamer/dia presentatie. Zoals altijd is de toegang gratis. Ter bestrijding van de kosten zal bij het verlaten van de kerkzaal wel gecollecteerd worden.

 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn deze zangdienst bij te wonen, de volgende dienst zal zijn op zondag 6 april 2014. Het Christelijk Gemengd Koor “de Levensbron” uit Ridderkerk, o.l.v. Bert Kruis zal dan aanwezig zijn. Het orgel zal worden bespeeld door Johan den Hoedt uit Rotterdam.

Namens de organisatie,

Ben Voerman, tel: ( 078 ) 681 75 83,

e-mail: bjvoerman@planet.nl