Zangdienst zondag 5 oktober

22-09-2014Muziek

 

Op zondag 5 oktober staat in De Open Hof te Hendrik-Ido-Ambacht de eerste zangdienst na de vakantieperiode weer gepland. Dit keer met medewerking van The Martin Mans Formation onder leiding van Martin Mans. Het orgel wordt bespeeld door Adri Poortvliet.

 

The Martin Mans Formation geniet grote bekendheid en treedt regelmatig op in binnen- en buitenland. Hun gevarieerde repertoire bestaat uit prachtige liederen die graag gehoord en gezongen worden. Daarnaast zal er ook weer veel ruimte zijn voor samenzang van bekende liederen uit allerlei bundels. Verder natuurlijk ook weer een instrumentaal intermezzo en een gedicht en dit alles weer ondersteund met een beamerpresentatie.

 

De aanvang is 17.00 uur en duurt tot ongeveer 18.15 uur. De toegang is uiteraard gratis, maar bij de uitgang wordt er een collecte gehouden. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06 285 715 81 of mailen met linda.leen@hetnet.nl. U kunt ook het complete programma van 5 oktober en de data van de komende zangdiensten via de e-mail ontvangen.

 

Leen Koster