Zangdienst zondag 7 december

29-11-14

 

SamenZingen

Op zondag 7 december is de eerstvolgende zangdienst in De Open Hof. Dit keer staan er vele advents- en kerstliederen op het programma. Uiteraard is er ook weer een koor uitgenodigd en in de vooraankondiging was al gemeld dat dit het bekende mannenkoor ‘Soli Deo Gloria uit Urk zou zijn. Maar helaas heeft dit koor nog maar kort geleden hun medewerking geannuleerd. Ondanks de korte voorbereidingstijd is het de organisatie toch gelukt om met een uitstekend alternatief te komen. Zij zijn dan ook zeer verheugd u te kunnen mededelen dat na het succesvolle optreden in oktober The Martin Mans Formation onder leiding van Martin Mans opnieuw bereid is om medewerking te verlenen. Hierdoor belooft de komende zangdienst wederom zeer de moeite waard te zijn om bij te wonen. Ook dit keer zal het orgel bespeeld worden door Adri Poortvliet.

 

Het programma vermeldt bekende liederen. Zo zal het koor ondermeer zingen: Zo lief had God de wereldFor unto us a Child is bornFeliz Navidad en Stille Nacht. Als samenzang staat ondermeer op het programma Op U mijn Heiland blijf ik hopen, Daar is uit s werelds duist’re wolken, Nu daagt het in het oosten en als afsluiting, samen met koor Ere zij God.

 

De vorige keer waren er bijzonder veel bezoekers en ook nu verwacht de organisatie weer veel publiek. De kerk is dan ook open vanaf 16.30 uur en de aanvang is 17.00 uur. Zoals altijd is ook nu de toegang weer gratis en wordt er bij de uitgang een collecte gehouden. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06 28 57 15 81 of mailen met linda.leen@hetnet.nl. U kunt ook het complete programma van 7 december en de data van de komende zangdiensten via de e-mail ontvangen.

 

Mocht u deze keer niet in de gelegenheid zijn om te komen, noteer dan alvast de volgende zangdienst in uw agenda. Deze is op DV zondag 1 februari 2015 en dan met medewerking van de Ridderkerkse Kinder- en Jeugdkoren onder leiding van Jennifer van der Hoek.