Commissie Vorming & Toerusting

Graag stellen wij ons aan u voor:
De commissie Vorming en Toerusting bestaat uit: Jacqueline Meijer en Lida Figee. Gedurende het kerkelijk seizoen organiseren we diverse activiteiten. We zijn blij als ook andere gemeenteleden ons helpen.

Elkaar vormen en toerusten, hoe doen we dat?

De Open Hof wil een plaats zijn waar we ons aan elkaar en aan het woord van God kunnen spiegelen. Waar we ontdekken welke betekenis dit heeft voor het leven van vandaag. We doen dat door met elkaar in gesprek te zijn, door samen de bijbel te lezen, door te zingen of samen te eten. Er zijn vele momenten voor ontmoeting gedurende de week en op zondag tijdens de eredienst.

Ons thema voor het kerkelijk seizoen: “Aan tafel”

Het klinkt maar al te bekend in veel huishoudens. Leg je telefoon nu even weg, zet de TV uit, kom naar beneden, we gaan aan tafel. In de kerk horen we het zo nu en dan ook, als we genodigd worden om brood en wijn met elkaar te delen. Welkom aan tafel! We sluiten ons met deze oproep aan bij het jaarthema van de PKN. We nodigen elkaar uit aan tafel. Niet alleen om lekker te eten, maar bovenal om elkaar te ontmoeten en het gesprek aan te gaan over wat ons bezig houdt. Zo zijn er dit jaar diverse ontmoetingen gepland rondom een maaltijd, zullen we nadenken over wat de viering van het avondmaal voor ons betekent en worden we steeds opnieuw uitgenodigd  elkaar te ontmoeten.

Deel uw idee:
Activiteiten bedenken en organiseren vergt de nodige creativiteit en inzicht. Wij zouden het dan ook fijn vinden als u en jij met ons mee wil denken.

U kunt uw suggestie mailen naar meijer.jacqueline@gmail.com