De Hoop locatie Ambachtse Bedrijven bestaat 30 jaar, 16 juni open huis

Werkvisie De Hoop locatie Ambachtse Bedrijven bestaat 30 jaar!  Er is een Open Dag D.V. vrijdag 16 juni, ook bij De Hoop Kringloop!

Een passende werkplek voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dat is de missie van Werkvisie De Hoop.

Zij biedt deelnemers de mogelijkheid om naar vermogen deel te nemen aan de ‘maatschappij’. Zij kunnen terecht voor dagbesteding, participatie, vrijwilligerswerk of een re-integratietraject naar een reguliere betaalde baan. Op locatie Ambachtse Bedrijven doen ca. 150 deelnemers op diverse bruisende leerwerkbedrijven werkervaring op: De Hoop Brood en Banket, De Hoop Fietsenmakerij, De Hoop Groen, De Hoop Inpak, De Hoop Kringloop, De Hoop Maatwerk, De Hoop Meubelmakerij, De Hoop Print en Scan en De Hoop IJzersterk.

Buiten deze locatie heeft de organisatie in Alblasserdam nog het multifunctioneel centrum De Hoop Maasplein en in Dordrecht De Hoop Drukkerij, – Facilitair en – Schilders.

Belangstellenden zijn welkom voor een kijkje achter de schermen en kunnen zich laten informeren over de vele mogelijkheden van de organisatie, ook als opdrachtgever van werk. Uiteraard is er iets lekkers, zijn er zelfgemaakte producten, een kleurwedstrijd, springkussen en ander leuks. 15:00-20:00 uur, De Hoop Kringloop is ook open. Nijverheidsweg 46c, Hendrik-Ido-Ambacht, werkvisiedehoop.nl.