Verslag kerstmiddag voor ouderen 18 december

Vrijdag 18 december werd de kerstmiddag voor ouderen gehouden in De Open Hof. Zondag werd ik aangesproken door een deelnemer die me bedankte voor de HEERLIJKE middag. Wat is dat fijn om te horen.

Ds. Versteeg opende het samenzijn, waarna we een programma volgden van zingen, van luisteren naar gedichten, een kerstverhaal en muziek.

Natuurlijk waren er koffie en thee en in de pauze was er een warm of koud wijntje.

Later in de middag zong zanggroep ‘Aangeraakt’ verschillende prachtige liederen met tenslotte door allemaal gezongen lied 1006, Onze Vader in de hemel, U staat zorgzaam om ons heen.

Er werd een broodmaaltijd verzorgd, met eerst soep naar keuze. We konden maar net allemaal aanschuiven met zo’n negentig deelnemers.

Na de koffie sloot ds. Moerland de middag af.

Wij danken Teus, voor wie het een gigantisch karwei is geweest. Dank aan de chauffeurs, aan pianist Rein Smit, aan de leden van Aangeraakt, aan Klas Ine Scheele die het kerstverhaal vertelde, aan de dominees, aan Elly Benschop en Adrie de Gelder, die ons weer geholpen hebben, aan Henk Staal die de liturgie in een programma heeft gezet, aan Anneke van Driel die de heerlijke soep heeft gekookt en gedoneerd! Dank aan degenen die hielpen opruimen.

             Mede namens de diaconie en Emmie Hilmert, Hans van Driel en Leny Stehouwer: Els Koningen

ouderenmiddag 2Ouderenmiddag 1ouderenmiddag 3