Verslag + foto’s Kinderkerst 2015

Wat was het heerlijk om de kerkzaal lekker vol te zien bij Kinderkerst.

Het begon al bij aankomst waarbij we toegezongen werden met kerstliederen. Vervolgens kregen de kinderen in de hal van de kerk een lampion en speelde Davy mooie kerstmuziek op zijn harp. Thema van Kinderkerst was ‘geef licht!’ Tijdens de viering hoorden we het kerstverhaal maar ook dat we allemaal een lichtje voor iemand kunnen zijn, bijvoorbeeld door iemand te helpen. Het was dan ook heel fijn dat zo veel kinderen ons wilden helpen met Kinderkerst. Anne en Ju-Lieke hebben allebei een mooi gedicht voorgelezen, Ruben en Evelien waren de sterspelers van de sketches waarin Thijn en Lies Jozef en Maria speelden. Zij en ook Floor, Anouk en Thimo hielpen bij de collecte. En Suzanne fleurde de muziek op met de prachtige klanken van haar trom. Bedankt dat jullie wilden meehelpen aan Kinderkerst!

Met de collecte voor kinderen en gezinnen in Moldavië is er € 242,23 opgehaald. Ook hiermee hopen we met z’n allen een lichtje te zijn voor deze mensen.

Natuurlijk mochten de kleinsten bij de laatste liedjes muziek maken. Het podium stond vol, wat een heerlijke kerstsfeer gaf! Een mooi begin van de kerstavond!

Bekijk hieronder ook de door Theo Scholten gemaakte foto’s van deze avond: