Zangdienst 1 februari

6-1-15

 

Op zondag 1 februari is er de eerste zangdienst in het nieuwe jaar in de Open Hof te Hendrik-Ido-Ambacht. Dit keer met medewerking van de Ridderkerkse Kinder- en Jeugdkoren o.l.v. Jennifer van der Hoek. Pianiste is Dorine Lissenberg en het orgel wordt bespeeld door Jacob van Nes.

zingen-t15040

Het programma bestaat uit veel samenzang van bekende liederen uit diverse bundels en natuurlijk kan men luisteren naar een aantal zeer gevarieerde liederen gezongen door het kinder- en jeugdkoor. Het gedicht, de beamer-presentatie, de opening en sluiting completeren het programma. De laatste keer, in december 2014, waren er heel veel bezoekers en ook nu hopen de organiserende commissieleden dat ze weer veel zangliefhebbers mogen begroeten. Zingen in een volle kerk, of je nu bezoeker of koorlid bent, geeft altijd een extra ‘feestelijk’ gevoel. Dus komt allen en neem uw familieleden en vrienden mee.

 

De zangdienst begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 18.15 uur. De kerk is open vanaf 16.30 uur en de toegang is uiteraard gratis. Bij de uitgang is er een collecte. De Open Hof staat aan de Schildmanstraat 72a te Hendrik-Ido-Ambacht. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06 28 57 15 81 of mailen met linda.leen@hetnet.nl. U kunt ook het complete programma van 1 februari en de data van de komende zangdiensten via de E-mail ontvangen. Mocht u deze keer niet in de gelegenheid zijn om te komen, noteer dan alvast de volgende zangdienst in uw agenda. Deze is op DV zondag 1 maart 2015 en dan met medewerking van de zanggroep Women in WorshipD.

 

Leen Koster