Consuminderen: 11 oktober a.s. 20.00 uur in De Open Hof

Duurzaamheid is een thema dat ook in kerken niet onbesproken blijft. In onze zoektocht naar mogelijkheden laten we ons graag informeren.

 

Hiervoor komt op dinsdagavond 11 oktober Paul Schenderling in samenwerking met De Ark en De Open Hof een lezing houden over consuminderen.

Paul is al jaren intensief bezig met het thema christen-zijn en levensstijl. Hij is econoom en adviseert overheden over sociale en ecologische vraagstukken. Daarbij geeft hij lezingen over de vreugde van genoeg.

In zijn lezingen bespreekt hij aan de hand van kleine en grote verhalen wat er nodig is om rechtvaardig te handelen binnen onze economie. Hij legt op een heldere en eenvoudige manier uit hoe onze huidige economie in elkaar zit. Vervolgens geeft hij concrete en praktische adviezen hoe we eerlijker en duurzamer kunnen leven en hoe we elkaar daarbij kunnen helpen.

Tijdens de lezing is er ruimte voor interactie en het stellen van vragen.

Iedereen is van harte welkom op deze avond die om 20.00 begint en tot ongeveer 21.30 duurt en plaatsvindt in kerkgebouw De Open Hof aan de Schildmanstraat 72A in Hendrik Ido Ambacht.